ayar vermek icin arkadaslarini da cagiran yazar 

kapat
  1. ayar vermek için kasan, kavga etmeden önce kahveden arkadaşlarını çağıran adamlara benzeyen yazardır.
    #3352262 (uretim cini, 03.05.2008 17:36)
  2. (bkz: bi el atın gençler)
    #3352266 (sohodo, 03.05.2008 17:37)
  3. sözlüğe bir şeyler katmak yerine işi gücü bırakıp sırf daha popüler olmak amacıyla ayar vermeye çalışan, bir süre sonra bununla da yetinmeyip işe yazar arkadaşlarını da katan yazardır. ayrıca böyle yazarlar lise yıllarında okul çıkışındaki kavga için karşı tarafa tek geleceğini söyleyip sağdan soldan adam getirmişlerdir, eminim.
    #3352288 (lahmacunun kiymaya doydugu an, 03.05.2008 17:45)
  4. (bkz: kahveden adam çağırmak)
    #3352290 (naif, 03.05.2008 17:45)
  5. başlık: bir ibne olarak arkamsaglam

2. (bkz: bi siktir git dedirten laflar)
    (osman, 03.05.2008 17:45)

3. (bkz: aferin çok iyi düşünmüşsün)
    (nejat, 03.05.2008 17:47)

4. (bkz: dostum ibne demişsin ama bu adam annenle yatıyor)
    (hayri, 03.05.2008 17:48)

5. (bkz: ehehe)
    (arkamsaglam, 03.05.2008 17:51)

gibi birşey olsa gerek. gereksizdir.
    #3352297 (7th son of a 7th son, 03.05.2008 17:49 ~ 17:50)
  6. (bkz: ayar vermek için yazarın tüm entrylerini okumak)
    #3353890 (uretim cini, 04.05.2008 00:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar vermek icin arkadaslarini da cagiran yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar vermek icin arkadaslarini da cagiran yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermek icin arkadaslarini da cagiran yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar vermek icin arkadaslarini da cagiran yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » raul garcia » ezana duyarli muzik seti » entry ve nick uyumu » 25 m2 lik konut » yalnizligin anlasildigi anlar » basi kapalilarin anitkabire alinmamasi » gunumuzde hala bekareti savunan geri kalmis insan » sozlukteki ana baci muhabbeti » eric bana » homo sapiens idaltu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » merdan yanardag » 500t tuzla icmeler otobusu » abdullah ocalan cute girl has orgasm on webcam » sarayli utu masalari » nerdematmazelfofo » 16 kasim 1991 fenerbahce besiktas maci » hanimlar poponuzu disari vermeyin lutfen » sedat kapanoglu » tecavuzu kotu bir sey sanan zihniyet » silmarillion