ayar vermek icin alev alev yanmak 

kapat
  1. içinde bir ukte taşıyan insan davranışıdır. ben bugün bunu öğrendim.

şöyledir biraz. hani somutlayalımki, hem edebi sanatlarıda kullanmış oluruz, havalı felan oluruz;

"bu armutun sapında bir yamukluk var." dersiniz. "tamam o zaman." diyeceği yerde dönüp durmaya başlar yazar;

"bir çekirdek düşün.. öyle bir çekirdek ki bu çekirdeği toprağa atıyorsun, sulamıyorsun.. yeşerir mi? yeşermez tabi evlat. bak kuzum, bunu sulayacaksın. yıllar boyu büyütecek, ağaç eyleyeceksin. ağaç olmadan meyve verir mi? vermez tabiki aferin. sonra meyve verecek evet. sonra armutlar çıkacak dallardan. ağacın dalıyla armutun sapı birleşik olcak ve yerçekiminden dolayı bu armutun sapının düz olması gerekecektir. eğer sen diyorsanki, armutun dalı ile ammut sapı birleşim noktasına çizilen teğet yer ile paralel olmadığı halde nasıl bir düzlükten söz edeceğiz, işte o zaman ben bu ayarın son demlerine geliyorum demektir."

ulan desene bana armutun sapı yamuk olur diye. ne diye dallandırıp budaklandırıyorsun. üstüne üstlük saçmalıyorsun. yapmayın efenim. içinizde bir alev var ise, gelin er meydanına. ottan boktan mevzularda ayar vermeye çalışmayın. gençliğinize yazık.

not: yazar burda tezcanlı yiğitlere sesleniyor.

(bkz: bitti dağılın)
    #2999996 (LOL OL, 13.02.2008 23:33)
  2. (bkz: ayar verdiği için alev alev yakılmak)
    #3611020 (vakanuvis, 02.07.2008 20:52)
  3. (bkz: avlanmaya giden avlanır)
    #3611037 (picnick, 02.07.2008 20:56)
  4. zaman zaman eğri demirleri bükerek kırmak anlamına da gelmektedir.

(bkz: ne gibi efendim)
    #3611049 (pietro pacciani, 02.07.2008 20:58)
  5. abazalıktan yana yana kavrulmak da denebilir.yanına yaklaşmamak yapılacak en iyi hareket, aksi harekette alevinden kurtulamazsınız.
    #3611064 (apice a rassi, 02.07.2008 21:01)
  6. (bkz: keskin sirke küpüne zarar)
    #3611075 (bairam hoshtempo, 02.07.2008 21:03)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar vermek icin alev alev yanmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar vermek icin alev alev yanmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar vermek icin alev alev yanmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar vermek icin alev alev yanmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » mahir cayan » dugundeki celenkten cicek calip sevgiliye vermek » drop on » mhertalian » entryname » montajelemani » thora birch » ezoterik doktrin » hank moody » bugun entry girmemeye karar verdim » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » it s raining cats and dogs » konusan sisme kadin » yobazsozluk » verilen selami almamak » the killing » tabu diyaloglari » serhat bayram » antipatik entry » oltu kebabi » icimizdeki irlandalilar