ayar verilmez alinir 

kapat
  1. özlü söz.

(bkz: ayarım ayar olsun mu)
    not mot: kim sildi len benim bkz'ımı? arayıp bulacağımdır şimdi failini.
    #70949 (cikarinbeniburdan, 16.02.2006 19:35 ~ 26.07.2008 09:36)
  2. delikanlı olunmaz doğulur'un yeni versiyonu
    #70967 (crazypierre, 16.02.2006 19:51)
  3. bir yazarın; açtığı başlıkların ya da girdiği entrylerin sonucunda tepki çekmesinin normal olduğunu anlatan söz.
    #98724 (ferrole, 03.03.2006 21:14 ~ 06.11.2007 08:28)
  4. (bkz: bir tatlı ayar almaya geldik kalamış'tan)*
    #1073685 (tabuttamenemenyapanimam, 29.12.2006 02:57)
  5. sağa sola ayar vermeye çalışan ayar bagimlisi birinin gün sonunda elinde kalan haşlanmış gergedan edevatına bakarak nihayetinde idrakına vardığı sözlük atasözü.
    (bkz: ayara giderken ayar olmak)
    #1222937 (oh bebek, 28.01.2007 15:51)
  6. ayar vermek denilen şey birisinin bir diğerini sözle, tavırla, duruşla bozması, göt etmesiyse eğer, bu açıdan bakıldığında doğru olan önerme.
    şimdi ben düşünüyorum, birbirine ayar verme meraklısı olan gencler ya belli bi zeka düzeyinin ya da belli bi yaşın altında tipler. bu adam ayar alsa ne olur, ayar verse ne olur, ne anlar, neden utanır, hicap duyabilir mi, hata ettim ders aldım diyebilir mi? hiç sanmıyorum..o yüzden birisine ayar verilmez, anlıycak bi tipse eğer o gerekli ayarı alır kendisi. akıllı adam davranışıdır ayrıca ayar alabilmek.
    #2405686 (komik8, 30.09.2007 17:49)
  7. ayar vermek ayarı alan kişi var ise mümkündür. eğer ayar verilen kişi sizi siklemediyse bu ayar vermek değildir.

yani; ayar vermek neye yarar alan olmadıkça?
    #4044229 (rs ne la, 04.10.2008 15:47)
  8. ayarı hakedecek salaklıkta davranan kişinin zorla ''ayar alasım var'' demesidir.

birileri mutlaka almakta zorlanacağı bir şey verir ama kişi onu ayar olarak alır...

(bkz: ayar vermek)
    #4044234 (trumanshow, 04.10.2008 15:49 ~ 15:50)
  9. bir de başlık altında ayarlaşırken ayar alanlar vardır ki, gözyaşları paklar onları.
    #4044236 (tabutta yarim vole, 04.10.2008 15:50)
  10. sözlüğe her girişimde yazar kardeşlerimin bana farkettirdiği şey. çok acayip yerlerden çok acayip ayarlar alır oldum. fenayım.
    #4044268 (nickerim, 04.10.2008 15:59)
  11. "şüphesiz ki (onlar), ayar almak için yaratılmışlardır. gün batıya döndüğünde, varacakları yer azabın koynundan başka bir yer olmayacaktır. deki, sizler insanlığın korkularından hiç nasibinizi almadınız mı?"
    ayar suresi 2-4
    #4044277 (uye lol, 04.10.2008 16:01)
  12. ayarın alıngan bir yapıda olmasından dolayı verilmemesi gerektiğini işaret eden cümle.
    #4044281 (grand ekinoks, 04.10.2008 16:02)
  13. ayar verilmeyip de alınıyorsa alınan ayarı da başka birisi vermemiş midir? *
    #4044339 (mavi jojoba ayisi, 04.10.2008 16:20)
  14. fabrika ayarlarına geri dön.
    (bkz: başbakanlık dizilere ayar çekti.)
    (bkz: ikinci el ayar alınır.)
    (bkz: satılan ayar değiştirilmez.)
    #4044370 (Mendakkadukka, 04.10.2008 16:28 ~ 16:32)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar verilmez alinir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar verilmez alinir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar verilmez alinir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar verilmez alinir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» ayar ayar nereye kadar » komunistlere ayar vermeye calismak » ayar verme teknikleri » pipi ile diyaloglar » cem yilmaz a ayar vermek » ne olur gel bana ayar ver diyen yazar » ayar olmak » kurt musun » moderatore ayar vermek » bos bkz lerle gecistirilen basliklar » ismail cem » mesut yar la uyan turkiye » bana ayar verin ne olur bana ayar verin » yerlesimsozluk » sozluk bana ayar ver lan allahsiz » her basliga uyan ayar » basbakan yerini bilecek » paris hilton taklitlerinden sakinin » sozlukteki erkeklerin kizlari cekememesi » sinoptik inciller » sevgiliye eski sevgilinin ismiyle seslenmek » 19 ekim 2006 ankara iftar yapiyoruz zirvesi » salvatore di stefano nun gelecekte acmasi muhtemel » teknosa » ayar verilen entry nin eksi oylanmasi » cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » palladio » fatih urekimsi » brandon roy » emre aydin » chicago bears » skalds and shadows » dogrusal asenkron motor » kamyoncu lokantasi » simit oynarken kaleden uzak bir yerde tikanmak » bir babanin gozyaslari » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » karizmatik intihar yontemleri » kobi » gesi baglari » egitimsizlik » bir arkadasin hayran » gulen hareketi » tev anadolu lisesi » ruku eden agac » ulkuculerin yanlislikla yeni reisi dovmesi » bir feryadim var butonu