ayar verilen yazarin sozlugu terk etmesi 

kapat
  1. ayar veren kişiyi üzecek olaydır. ama ayar verene de suç bulmamak lazım sonuçta burası bi sözlük bir gün verirsin bir gün alırsın. çok ciddiye alıp gidenin arkasından gülerim ben olsam.
    #3375483 (hebeley episode II, 09.05.2008 15:07)
  2. (bkz: ben küstüm gidiyorum)
    #3375489 (eternal moonlight of autumn, 09.05.2008 15:07)
  3. (bkz: 24 ayar verdiler rüşvettir deyu almadım)
    #3375514 (arabam var, 09.05.2008 15:13)
  4. (bkz: vicdan azabı)
    #3375520 (templar, 09.05.2008 15:14)
  5. eleştiriyi hazmedemeyen yazardır. *
    #3375570 (ysfkdrklc, 09.05.2008 15:24)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar verilen yazarin sozlugu terk etmesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar verilen yazarin sozlugu terk etmesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar verilen yazarin sozlugu terk etmesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar verilen yazarin sozlugu terk etmesi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » victor ikbeba » sukelaya basinca silinmis basliklarin gelmesi » elde lazer slayttan ders anlatmak » cigerci naci » turkceden ingilizceye komik ceviriler » pratik zeka » tum sarkilari guzel olan albumler » in case » gorulebilecek en kotu ruya » ruyada opulen kizin ferhat guzel e dunusmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » spagetti » timmy 2000 » sabah » gesi baglari » kulak misafiri olunan yaran diyaloglar » yilbasi gecesi victoria s secret fashion show » sucuk » uludag forum » yanlis anlasilmis sarki sozleri » aragones in arsenal i cozmesi