ayar verdigini zannetmek 

1. karşıdakini kahkahalara boğduğundan habersiz, onu payladığını sanmaktır. yazıktır...
    #1936895 (delikanlımühendis, 15.07.2007 02:30)
  2. a ve b kişisi arasında geçer..

a- hacım geçen malın biri birşeyler yazmış, bir cevap yazdım akıllara zarar.
    b- hehei bakıyım..
    a- bak hacı,bak eleman nasıl g.t oldu
    b- lan oğlum mal mısın?
    a- ....?
    b- gerizekalı herif, kendi entry'ne ayar vermişin.
    a- hububat fiyatlari
    #1936917 (asil nickim umr lan, 15.07.2007 02:34)
  3. -sonra abi dedim ki kıza " en büyük tepki tepkisizliktir. "
    -ee sonra ?
    -sonra nolacak ayarı yedi kız tabi, neye uğradığını $a$ırdı.
    -nasıl yani ?
    - ba$ladı hakarete. yok ben malmı$ım da yok odunmu$um da yok ondan konu$amıyomu$um da adam gibi vs..
    -mal!
    -ama bak en büyük son, dü$ünülmeyen son ?
    -hadi len..en..n...*
    #1936950 (nonserviam, 15.07.2007 02:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar verdigini zannetmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar verdigini zannetmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar verdigini zannetmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar verdigini zannetmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» uludag sozluk ortaoyunculari izliyor zirvesi » cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » siddetle rica etmek » corap yapmak » alone » ace in the hole » beni hak ediyorsun » ses tv » siddeti siradanlastirmak » uzuncalar » chp nin acilima doymamasi » selenicereus grandiflorus » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » pkk bahane para sahane » 3 kere cumaya gitmeyen mumin » iced earth » turkiye ihtilalci isci koylu partisi » levante » hincal uluc » ponytail » icime bosalma » shankar mahadevan » sinirlendiren entry silinme nedenleri