ayar verdigi yazarlarin gitmesini istedigi kisi 

kapat
  1. başlığın aslı; "fena helde ayar verdiği yazarların gitmesini istediği kişi" olacaktı, malum karakter sınırı.

şu sözlükte bir çok kadrolu insan gördüm, hala daha da görüyorum. açıkçası çok hoşuma gidiyor sadece tek bi misyonu olan, aynı entri'yi değiştirip değiştirip yazan insanları görmek. değişik bi durum neticede. mesela sözlükte bi şekilde gündeme oturmuş bi yazar olur, tepki çekmek amaçlı başlıklar açar bu yazar, ve bi şekilde emeline de ulaşır. nick altı hemen hergün 10'ar 15'er entry ile doldurulur. ilk başta sadece tepkisini çektiği yazarların entry'leri süslerken bu başlığı zamanla herkes birer ikişer konuya duhul olur.

daha önce de bolca vardı bu durum, şimdi de, bugün de var.

önce 30 tane nefret dolu entry giriliyor, akabinde "siz onu anlamadınız olm malsınız" minvalli entry'lerle dolup taşıyor ortalık ve en sonunda da bomba geliyor; "fena halde ayar verdiği yazarların gitmesini istediği kişi".. şaka gibi. lan bu tarz adamların derdi zaten ayar vermek değil bi kere, ahah..

neyse bebeğim, fazla uzatmayım ben.. durum böyleyken böyle işte.
    #3779458 (tuzbittihiyarakosamiyorum, 06.08.2008 17:04 ~ 17:05)

© 2008 - uludağ sözlük

ayar verdigi yazarlarin gitmesini istedigi kisi başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayar verdigi yazarlarin gitmesini istedigi kisi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar verdigi yazarlarin gitmesini istedigi kisi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hayri gulle » luton » umbertobaggio » gozler hep seni arar sanli goztepe » gitmedim » fransiz filolojisi » mac izlerken etraftan duyulan yaran diyaloglar » lips like sugar » ne dedene nene de ne nenene dede de » akp nin tayyip erdogan i ozellestirmesi a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games