ayar tiki 

kapat
  1. daha önce bol miktarda ayar yiyen yazarların yakalanmış oldugu, tıbbi literatüre gecmiş (!), psikosomatik rahatsızlık.

saygı eksikliğinden olabileceği gibi cehalet, eksik bilgilenme, acelecilik gibi oluşma sebepleri bulunur. her entryde kendisine atıfta bulunuldugunu düşünür, sürekli ben butonunu kontrol eder, ilerleyen safhalarda, başka başlıklar altında da bu durumu devam ettirir kimi zamansa yazım ve imla bozukluklarına kadar çeşitli semptomlar görülür.

tedavi olarak (asiti kacmis kola daha iyi bilir tabi ama) bir süre okuyucu olarak sözlüğe devam edilmesi, en az 2 kaynaktan doğrulatılmış entryler girilmesi, siyaset, din, futbol gibi polemiğe açık konularda girilen entry sayısının azaltılması gerekmektedir. ihtimam gerektiren bir iyileşme süreçleri vardır. dikkatli olunması gerekir. allah tez zamanda şifa versindir.
    #145419 (montajelemani, 02.04.2006 19:00 ~ 26.05.2006 10:10)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar tiki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar tiki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar tiki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar tiki. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abdullah papur » manidar sozler » 3 erkegin birlikte gay tv izlemesi » 50 yildir sag partilerin iktidarda olmasi » sifreli kanalda erotik film izlemek » 89 com » » josef stalin » divan pastanesi » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » guc yuzukleri » hakan yilmaz ile siir gecesi » eski sevgilisinin arkadaslarina zirlayan kadin » facelift » annenizi uzmek istemem ama tam orospu cocugusunuz » kebise » 276x176 » hurriyet gazetesi nin sazan haber anlayisi » carnot cevrimi » tikky de olsa insan insandir » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » a perfect circle » tutunamayanlar » start me up » 2008 » opusmesini bilmeyen erkekler » nasil deli oldum » deviantart » yurt disinda turklere sorulan absurd sorular » incittiysem » settar tanriogen