ayar nedir ne degildir 

kapat
  1. * yeni yazarların sözlüğe ısınma döneminde sıklıkla vermeyi deneyip tersine aldığı ayarı yakından tanımaları için sözlük rehberinin 3. ünitesinin 2. konu başlığı altındaki bölümün başlığı.
    #3887798 (tu kaka bana, 29.08.2008 16:59)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar nedir ne degildir başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar nedir ne degildir ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar nedir ne degildir nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar nedir ne degildir. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » date » kiraly » abad etmek » leo s lyrics » gomik » bir cokluk ifadesi olarak damacana » salih hosoglu » martoy » hayvanlarin en guzeli » askeri terimlerden nefret etmek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » ruh hastasi » kadin hayir diyorsa evettir o diye dusunen erkek » homo sapiens idaltu » otomatik entry kotuleme sistemi » angelina jolie diyeti » hicran » kehanet gecesi » ercan guven » tracey thorn » zirve mekanini namusu bellemis organizator