ayar mi verdin simdi sen bana 

kapat
  1. ayar verdigini sanan aptallara sorulacak soru.
    #2699124 (sobaninyanindayatanevkedisi, 15.12.2007 12:11)
  2. ayar alan kişinin, işi bozuntuya vermemek adına, kendi kendini kandırması durumudur.
    #2699148 (avsallar, 15.12.2007 12:17)
  3. sen kime ayar veriyorsun ulan tadında hitap cümlesi. Akabinde karşılıklı ayar alışverişinde bulunulur ve mesele kapanır.
    (bkz: ayar alışverişi)
    #2699151 (KIZILMASKE, 15.12.2007 12:17)
  4. kişilerin ayarı yokmuş demek ki birbirlerine ayar verme gereği duymuşlar diye düşündürendir.
    #2699153 (marmelat, 15.12.2007 12:18)
  5. ayar vermeyi bile beceremeyen bünyeye serzeniştir.
    #2720578 (abisesque, 20.12.2007 16:12)
  6. ayar alıp almadığını kestiremeyen bünye sorusu.
    #2720593 (ebeda, 20.12.2007 16:16)
  7. kendini bilmeyen insanların, bazılarına yapmaya çalıştığı hadisedir. *
    #2969004 (rex ares, 08.02.2008 01:00)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar mi verdin simdi sen bana başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar mi verdin simdi sen bana ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar mi verdin simdi sen bana nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar mi verdin simdi sen bana. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » bekareti savunamayan kisiliksiz ve aciz erkek » kokorec » pripyat » lutfen yasalara karsi saygili olalim » nenya » burhan sesen » el freninin elinde kalmasi » uludag sozluk u sevme nedenleri » isvicreli bilim adami » agzin kulaklara tur bindirmesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » 40 » antidepresan kullanmasi gereken yazarlar » cobb douglas uretim fonksiyonu » isyankar baslik » polise kimlik sormak » gadjo » penalti kacirmak » cetvelle cizilmis hissi uyandiran sehirler » kristal kafes » philips iscileri