ayar manyagi yapmak 

1. ayar yemek için kasıntı olan "ya lütfen beni ayarla yalvarırım cok ihtiyacım var" modunda olan ve bundan zevk alan kişileri ayara doyuramamnın diğer anlamı. zamanında veriyorum ayari anlamiyor şeklinde açtığım başlık aklıma geldi de bu başlık daha bi cuk oturdu bu kişilere. şimdi efenim beş parmağın beşi bir değil herkes normal olmak zorunda da değil anarmal vatandaşlarımız da çıkıyor piyasaya resmen kaşınıyor. sağa sola sataşıyor popülaritesini artırmaya mı çalışıyor yoksa orgazm mı oluyor anlaşılmaz ayara doymuyor. işte doyulayan ayarın bir üst mertebesi oluyor bu ayar manyağı yapmak. ama elemanın paranoid şizofren olduğunu hesaba katmak gerek pek tabi anlamaması ve ayar manyağı olsa bile bunu anlamaması doğal tabi. ha unutmadan itinayla ayar manyağı yapılır.
    #64061 (liberty, 13.02.2006 02:11)
  2. (bkz: kime göre neye göre)
    (bkz: ayar verdiğini zannetmek)
    (bkz: ayar vere vere folloş olmak)
    #64063 (steve, 13.02.2006 02:14 ~ 02:16)
  3. (bkz: passiflora nin resat calislar a ayar vermesi)
    (bkz: resat calislar)
    #64066 (liberty, 13.02.2006 02:18)
  4. (bkz: lan seni ayar manyağı yaparım) *
    #2993569 (notrinova, 12.02.2008 18:49)
  5. ayar verdiği adam tarafından tecavüze uğrayıp hayatı daha bir ciddiye almakla da sonuçlanabilir.
    #2993574 (boyleykenboyle, 12.02.2008 18:51)
  6. kalemi kabız yazarların egosunu tatmin etmek için, yaptığını sandığı eylem. bununla övünen kişilerin sözlükte mutlaka kankaları vadır. * kendilerine ayarı çaktırmadan vermek gerekir. ayarı biraz inceden verince, muhtemelen sorun çıkmaz. bu kişilerin zeka seviyesi de gözönüne alındığında, girdiğiniz entrynin anlaşıl(a)madığını görürsünüz. en uç noktası, it sürüsüyle muhattap olmak zorunda bırakılmaya çalışılırsınız. bu girişim de başarısız sonuçlandığında, entryleriniz eksilenir. eksi oy veren seri ibnenin kim olduğu hakkında da fikir sahibi olursunuz.
    edit-ül kahkaha: * (bkz:dakka bir gol bir)
    #2993767 (koz tuna, 12.02.2008 19:27 ~ 19:37)
  7. hedefte kronikleştiğinde her yere sıçmak şeklinde deli davranışlara neden olan fiil. yaptırdım ben bunu sanırım. rehabilite edeyim derken eline vermişim meğer. elemanın algıda seçiciliğinde birinci sıraya yükselmişim. yani intikam uğruna yalakalık dahi yaptırabiliyor bu eylem. oral moral ne varsa. siz yapmayın, ayıp.
    #3669656 (word stacking, 15.07.2008 23:20 ~ 23:21)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar manyagi yapmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar manyagi yapmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar manyagi yapmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar manyagi yapmak. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » still alive » miss evening » at boku » uludag sozluk te yazar olmak » ludovic magnin » allah var ne gam var » sutyensiz halini gormeden bir kadinla evlenmeyin » klavye delikanlisi fasist ve yalakasi » 90 » ed houben » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » askerligimi nerede yapacagim sorunsali » chp nin sola kapanimi » lionel messi » sulley ali muntari » volkan akgul » papagan » 93 » hank moody » meclis lokantasi » uypaciyakoverbeni