ayar makinasi 

kapat
  1. tek amacı diğer uuserlara ayar vermek olan; bu konuda tecrübeli ve bilgili sözlük yazarı.
    #773963 (Cavit, 25.10.2006 19:07)
  2. (bkz: engin ardıç)
    #2042934 (fena halde leman, 31.07.2007 11:37)
  3. aha tam ayarlık bu entry diye düşünen ve gözünü kırpmadan ayar veren yazarlardır. bunların tek geçimleri ayardan olur, ayar avcıları da denir. soyları tükenisecelerdir. *
    #2042942 (jikase, 31.07.2007 11:39 ~ 11:40)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar makinasi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar makinasi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar makinasi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar makinasi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» abdullah papur » manidar sozler » 3 erkegin birlikte gay tv izlemesi » 50 yildir sag partilerin iktidarda olmasi » sifreli kanalda erotik film izlemek » 89 com » » josef stalin » divan pastanesi » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » sozluk bana erkek bul lan allahsiz » sacmasapan basliklar » forever more » sutcu fevzi » dolph lundgren » ak parti izmir i alir » ruh haline gore baslik acan yazar » uludag sozluk hakkinda ne dediler » uludag sozluk yazarlarinin yas ortalamasi » boluculerin ben bolucuyum diyememesi durumu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » sinir krizi geciren arkadasi tokatlamak » tikanma » flir » gulen hareketi » borderline » baska boyutlardan gelmis sarkilar » test pilotu » diyet » yapmamaya yemin ettigim sey » light this city