ayar magduru yazar 

kapat
  1. aldığı ayar sonucu kendine güvenini kaybetmiş, ayar alacağım diye entry girmeye korkan yazardır.

sağlam bir psikolog yardımı ile bu sorunu aşabilir. * *
    #1414228 (exiq, 15.03.2007 15:01)
  2. (bkz: ayar yediğini bilmeden teşekkür eden yazar) *
    #2235117 (nickinosuke, 31.08.2007 13:40)
  3. ayarı daha beter kaçan yazardır.
    #2235129 (tepesersemi, 31.08.2007 13:43)
  4. eyyamcı yazarlardır.

zira bu sozlukte ayar vermeye çalışan seksenbin tane adam var bir tanesi bile bana hah ayar aldım hisini vermedi.
    #2235135 (balon, 31.08.2007 13:44)
  5. neset ertas abimiz güzelliğini yapmış, bu güruhun acılarını dindirmek için bir türkü yakmıştır: http://www.youtube.com/watch?v=h5t4MonmDa4 +
    #2793298 (oh bebek, 05.01.2008 14:08)
  6. (bkz: şikayetçiyim bu yaratıktan)

(bkz: ben hakimim masum bey)
    #2793301 (lou reloaded, 05.01.2008 14:09)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar magduru yazar başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar magduru yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar magduru yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar magduru yazar. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » kayisdagi » can dundar » 60 yasindaki kelebek » acili ezme » fram » the killing » tum yazarlari guzel olan sozluk » rastgele seks » local color » shirley hufstedler » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » uludag universitesi amfisi ndeki devrim yazisi » asis nasseri » hayati tv dizisi zanneden insan tipi » okyanus altindaki fiber optik kablolar » tereyagli iskender » montreal canadiens » yemekteyiz » darkness falls » cuccuk » los angeles