ayar kisvesi altinda kufur etmek 

kapat

1. birkaç yazarın bilerek ya da bilmeyerek yaptığı ve kesinlikle hoş olmayan bir şey. "ben burada sana ayar veriyorum" demeye çalışıp, yazarın altından girip üstünden çıkmaktır. insanlığa sığmaz. kaldı ki, "laf sokma"nın bile bir adabı vardır.
    #661392 (bir avuc sacma, 24.09.2006 02:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar kisvesi altinda kufur etmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar kisvesi altinda kufur etmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar kisvesi altinda kufur etmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar kisvesi altinda kufur etmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » bosnia » sozlugun en leri » delikanli gibi sevmek » deniz baykal in rodos a yuzmesi » uludag sozluk te yazar olmak » ask ve romans » riza efendi iki ekmek bir sut » peristaltik hareket » vur emri » yuzyillardir akan cesme » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » carpan seyler » yoga yaparken entry dusunmek » beydaba » razumihin » palladio » nedensiz ic sikintisi » sariyer den besiktas a yurumek » yazarlar uzayli olsa acilacak basliklar » kuaforun istenilen sacin aksini yapmasi » osmancik