ayar fazla gelince entry silmek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayar yiyen entry yi silmek
  2. ayar aldigini anlayip ilk entry yi silmek
  3. ayar veren entry girip sonra silmek
  4. 1000000 uncu entry icin entry yazip silmek
  5. entry silmek
  6. en cok ayar veren en fazla eksi oyu alir
  7. anketten entry silmek
  8. yanlislikla entry silmek
  9. entry silmek bir ego tatminidir
  10. iyi oylanan entry yi silmek

© 2008 - uludağ sözlük

ayar fazla gelince entry silmek başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayar fazla gelince entry silmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar fazla gelince entry silmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» breno » her turk un reklamci olabilecegine inanmasi » polis » entry silinme istatistikleri » infernal » kunala » ataturk ab icin elinden geleni yapardi » tahoma » turkboard » ben demistim a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci