ayar de mi bu simdi 

kapat
  1. sözlüğün bir bilgi paylaşım ortamıyla forum ya da blog arasında gezinirken kendine has kimliğini bir türlü bulamamasının sonucudur. insan bazen güler geçer, bazen ister istemez sinirlenir. şu ana kaddafi deneyimim bunun önününe geçilemeyeceğini söylüyor bana ama aksi de olsa çok sikimdeydi. (bakalım ayar verecekler mi)
    #2348350 (ditty, 20.09.2007 17:42 ~ 17:45)
  2. (bkz: dikkat et)
    #2348358 (ditty, 20.09.2007 17:43)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar de mi bu simdi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar de mi bu simdi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar de mi bu simdi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar de mi bu simdi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» cenabet gezmek » yildiz dagi » devletcilik » yukseklik korkusu » cheetos » erkeklerin bir kizda baktiklari ilk yer » karahanli turkcesi » uzun hava » astrenjan » ali cengiz oyunu » 11 ocak 2009 napalm death istanbul konseri » wilson prensipleri » ucan araba » eva angelina » pisagor bagintisi » ses dusmesi » ozluk isleri » duyulmamis kufurler » denise milani » dart maul » kum torbasindan dayak yemek » gani ruzgar savata » kahrolsun pkk diyenin linc girisimine ugramasi » tum sarkilari guzel olan albumler » fua cafe » volkswagen bus » hakim bey » denizlispor » kurban bayramini katliam olarak gormek » serhan sesen » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » j k rowling » piero cihazi » sadece turkiye de gorulebilecek olumler » ordek yapmak » antipatik entry » hoca efendi cemaati » turkiye yi bolmusler » kendini kaybetmek » subjektif ahlak kurallari » radiohead