ayar alinca sevinen yazar 

kapat
  1. ulan ayak üstü ayar yiyip ağzı açık monitöre bakan adam sevinir mi hiç demeyin. sevinir, gerçekten böyledir. sadece gözleri kapatım azıcık pollyanna olmak gerekir.

1. ihtimal: karşınızdaki insan ya sizden daha bilgilidir ve sizin görüşünüze değer vermiş ve onu eleştirmiştir.
    2. ihtimal: karşınızdaki insan eksik olduğunu düşündüğü bir açığınızı yakalamıştır ve bu açığı görüp, doldurmanıza yardım etmiştir.
    3. ihtimal: sizi uyuz olan bir yazardır ve bunu anlamış olursunuz ve artık dostlarınızı düşmanlarınızı biraz daha iyi tanıyorsunuzdur.

(bkz: sözlüğe reel hayat muamelesi yapmak)*
    #3255105 (ExeLaNcE, 10.04.2008 21:03)

© 2008 - uludağ sözlük

ayar alinca sevinen yazar başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayar alinca sevinen yazar ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar alinca sevinen yazar nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» 27 agustos 2008 » ebeye edilen kufurler » tupac resurrection » ayazma » trene tas atmak » mete han » herkes bildigi halde daha yeni ogrenilmis seyler » din hocasi ogrenci diyaloglari » cakirkeyf » televizyonda film izlemeyen insan a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci