ayar aldigini anlayip ilk entry yi silmek 

kapat
  1. kolpa yazarlar tarafından çok sık yapılan bir harekettir. bir başlık açmışsın ve ortalığın içine etmişsin zaten. genel geçer olarak entry ve başlık beğenilmemiş gibi ve epey bir ayar aldıktan sonra ilk entryi silmenin alemi ne? delikanlı gibi bırak kalsın. nedir ? ya da ne değildir?**
    #3153187 (galapagoslu iguana, 17.03.2008 14:21)
  2. bir üst leveli için;

(bkz: ayar aldigini anlayip entryi silmek)

gunluk: nick altımdaki tonla entry'nin meali de budur. aradaki entryler topuklamıştır.
    #3153204 (exfreak, 17.03.2008 14:25)
  3. acemi yazar işidir. az da olsa yazar ahlakı nedeni ile yapılmaması gereklidir.

edit: başlık başıma kalmış. * * *
    #3153205 (nijeryadanbuyanlokiminyurdu, 17.03.2008 14:25)
  4. aynı zamanda başlığı ikinci bir yazarın tam kafasına atmak ve o kişiye gereksiz yere sorumluluk yüklemektir. bu mu şimdi delikanlı yazarlık? ee değil tabi!
    #3153237 (galapagoslu iguana, 17.03.2008 14:33)
  5. tek derdi artı oy almak yada birilerine yaranmak olan basit yazar tavrıdır. inanıyorsan yazıyorsundur ve inandığın şeyin arkasında da durmak gerekir. silip kaçmak acizliktir. çok sert oldu ama çok sık karşılaşılan bir durum olduğundan böyle konuşuyorum. ilk entry sini sileceğin başlığı açma kardeşim sende alla alla!!!
    #3153240 (jakobiyen, 17.03.2008 14:33)
  6. şuan yapageldiğim gibi ilk entrysine verilen ayar, tipa ve bilimum takı aparatıyla, her karşı entrye cevap vermek adına sözlüğü forum meydanina dönüştüren, herkese laf yetiştiren, edit nedir bilmeyen taze yazarların da uygulamakta olduğu eylemdir aynı zamanda. ilk entry silinir, "sonradan geldim" intibası yaratılır.
    #3153269 (exfreak, 17.03.2008 14:38)
  7. gottingen'iktir. az evvel ba$ıma gelmiştir.
    edit: benim yaptığım anlaşılmasın sonra!
    (bkz: yilmaz ozdil in akp ye verdigi ayar)
    #3157971 (galapagoslu iguana, 18.03.2008 14:26 ~ 14:29)
  8. arsızlığı bırakıp ezikliği kabul etmektir.
    (bkz: eziklik)
    (bkz: arsızlık)
    #3157977 (naysi, 18.03.2008 14:27)
  9. 1)kir tutmaya gelmeyen yazarın ani refleksidir.
    2)ortalığı karıştırmaktan zevk alıyodur. bu durumda ayar amaca, tuz biber etkisi yapmıştır.
    3)pokerden anlamıyordur.
    #3158003 (kobayashe, 18.03.2008 14:33)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayar aldigini anlayip ilk entry yi silmek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayar aldigini anlayip ilk entry yi silmek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayar aldigini anlayip ilk entry yi silmek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayar aldigini anlayip ilk entry yi silmek. Copyright of the articles are belong to their authors.

» kac para bi litre benzin biliyon mu » elini agzina koyarak poz veren ezik kiz » tiras kopugu » aydogdu mahallesi » faruk yalcin » death greets me warm now i will just say goodby » vivido » alternatif playlist isimleri » yarasa » soyleyemem derdimi kimseye » serhan sesen » serhan sesen » babamdan devraldigim ilk arabam terlikti » eva angelina » manisakarya » ergenekon iddanamesi » lostforum gen tr » arkadaslik siteleri » naughty america » majezik » ruh hastasi » sozluk bana meme bul lan allahsiz » vajinismus tedavisi » musluman olursaniz sunnetinizi ben yapacagim » mr eko » senin isin de zor be abi » emrah in atletizmde dunya sampiyonu olmasi » abu dhabi united group » eski sevgilisinin arkadaslarina zirlayan kadin » sutcu fevzi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hectic » guldunya albumu » aydinlik » karpuzlumentos » baslik ve nick uyumu » demirbas » el freninin elinde kalmasi » yaparken bana mi sordun lan » vazelin » anneyi hayran birakan arkadas