ayakta isiyorum oyleyse erkegim 

kapat
  1. cinsel bunlamı girmiş ufak veledin kurtuluş cümlesi..

kendisi ve kızlar arasında fark bulamıyordu.. ne futboldan anlıyor nede kavga edebiliyordu.. öğretmeni kızdığında kız gibi ağlıyor, milletin alay etmesine dayanamıyordu.. tam bunalımdaydı.. birgün abisini ayakta işerken gördü.. abi niye öyle işiyorsun diye sordu.. abisi olum erkek adam ayakta işer cevabını verdi..
    nası yani? abisi bu bakışları görünce kardeşinin mevzuyu çakmadığını gördü ve biyolojik yönünü kardeşine aktardı.. ve bu olay kardeşini bunalımdan kurtardı.. oda ayakta işmeye başlamıştı.. hatta gurur duyuyordu.. bu bir ömür devam etti.. bazıları onun homofobik olduğunu düşünüyordu.. sonuç olarak 48 yaşında prostat kanserinden aslanlar gibi öldü..
    erkek gibi prostattan öleceğim, gururluyum..
    son cümle yazdığı son nottu..
    #2597200 (ysfzyck, 16.11.2007 16:21 ~ 16:26)
  2. ayakta işeme eylemini erkeklere özgü sanan "göster amcana oğlum pipini" teşhircisi velet lafı. halbuki bir bayanı da ayakta tutup işetebilmek mümkündür. oturmaması yeterlidir. hatta utanarak söylüyorum bendeniz gibi amcaoğluna özenip ayakta işemeye kalkan kız evlatları da bu kalıbı yerinden söküp atmaya muktedir kişiliklerdir. tabularınızı yıktık kusura bakmazsınız artık..
    #2597279 (forever young, 16.11.2007 16:44)
  3. (bkz: ayakta işiyorum öyleyse erkek olma ihtimalim var)
    #2597283 (ysfzyck, 16.11.2007 16:46)
  4. ayakta isiyorum öyleyse klozet kapagini igrenc bir sekilde batiriyorum ve sonrasinda temizlemiyorum karim kardesim annem sonra geliyor benim pisligimi temizliyor.
    #2597328 (Ohrschmerz, 16.11.2007 17:00)
  5. ayakta işemenin bedelini yaşlandığında prostat olarak ödeyecek erkek sözüdür. aman ne güzel işerken dişlerini de fırçalayabiliyor musun?
    #2597340 (sakaci zeus, 16.11.2007 17:02)
  6. erkeklerin erkek olduğunu hissettiği harekettir ayrıca.
    belki alakalıdır,
    (bkz: etek giyiyorum öyleyse kadınım)
    #2597344 (kugu golu canavari, 16.11.2007 17:02)

© 2008 - uludağ sözlük

ayakta isiyorum oyleyse erkegim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ayakta isiyorum oyleyse erkegim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayakta isiyorum oyleyse erkegim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» anime » 13 agustos 2008 partizan fenerbahce maci » kirmizi siyah bayrak » el cezire den turk tvlerine sicrayan haber spikeri » 18 nci turk buyugu melih gokcek » seovi vs saovm » kaspars kambala » namaz » aile bireylerinden gelen komik sms ler » the insider a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci