ayakta durungacli goturcek 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ayakta kal
  2. ayakta
  3. ayakta su icmek
  4. ayakta isemek
  5. ayakta sicmak
  6. ayakta kalmak
  7. ayakta vermek
  8. ayakta durmak
  9. ayakta tutmak
  10. ayakta koymak

© 2008 - uludağ sözlük

ayakta durungacli goturcek başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayakta durungacli goturcek ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayakta durungacli goturcek nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» there will be blood » komur demokrasisi » adam brody » 50 karakter » para isteyen dilenciye ben ogrenciyim demek » terorle mucadelede zaaf var » majdanek » baslik entry sayisi uyumu » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » husnu bile gelse senlendiremez » sozlukteki kizlar » army of me » bursaspor taraftari » abdullah gul e ingiliz kralicesinin taktigi nisan » anadolu islami » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » somewhere over the rainbow » cumhurbaskani » arsenik » samy deluxe » yaran yanlis okumalar » 21 ekim 2008 fenerbahce arsenal maci » kayip 2 askerin olu bulunmasi » dedeyle okcuyla futbol oynanmaz » vakko » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » ordu goreve » kurt sutu » salvador dali » suru psikolijisine uyup eksi oy vermek » arteta