ayakta alkisliyoruz 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. alkisliyoruz
  2. nobel i alkisliyoruz
  3. ayakta
  4. ayakta kal
  5. ilk ayakta yatmak
  6. ayakta vermek
  7. ayakta durmak
  8. erkeksen ayakta ise
  9. ayakta su icmek
  10. ayakta isemek

© 2008 - uludağ sözlük

ayakta alkisliyoruz başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayakta alkisliyoruz ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayakta alkisliyoruz nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» seyahatte ac oldugu halde ikrami reddeden insan » ridvan dilmen » kurtlar vadisini torrentden indirmek » ya rabia » michael skibbe » kurtlerin azinlik olma hevesi » revolver » cukura dusup sakatlanan futbolcu » hani bbg eviydi neden bunlar oldu » 3 telli bass gitar » tek marifeti yazi yazmak olan devrimci » tanimadigin kizi msn e eklemek » palm mute » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » coleslaw » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » turk uz butun baslardan ustun olan baslariz » bugun benim dogum gunum » abidas » kahpe bizans in yigit guzeli » duvarim su aliyor yetis yusuf usta » the gates of istanbul » urolog olmamak icin tus sinavina girmek » ktu sozluk » turkiye de cinsellik kavrami » burada allah yok peygamber de tatilde » odtu stadyumu ndaki devrim yazisi » sol frame » ciris otu » pes 2009 » annelerle girilen komik diyaloglar