ayakkabisi calinir diye on saflara ilerlemeyenler 

1. camideki hırhızlardan çok çekmiş bir mümin olarak düşünülebilir. fakat namazın huşu içinde tüm dünyevi dertlerin bir kenara atılarak kılınması makbuldur.
    -iyi de hocam, ayakkabıyı da yeni aldık.
    + iyi o zaman sanki camide bir tek yeni ayakkabı alan sensin. herkes caminin giriş kapısında kılsın. imam da 10 metre önlerinde şöyle serbest takılsın.
    - hocam ama o zaman aklım hep ayakkabıda kalıyor, üstelik sünnetleri de kılamıyorum, bir an önce çıkasım geliyor.
    + o namaz yüzüne çarpılcak bunu bil. yazıklar olsun sana.
    - ben ne diyom bu ne diyo.
    #2946282 (siniir, 04.02.2008 01:43)
  2. (bkz: converse giyen müslüman)
    #2950202 (zerrekadargamiolmayanadam, 04.02.2008 20:28)

© 2008 - uludağ sözlük

ayakkabisi calinir diye on saflara ilerlemeyenler başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayakkabisi calinir diye on saflara ilerlemeyenler ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayakkabisi calinir diye on saflara ilerlemeyenler nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» melek » azrak » taksilerin gece tarifesi » asker esi olmak » lan » topraktan yaratildigina inanan angut insan » son » kayserispor yenilgisinin sorumlusu hakemdir » mehmetcigin katili amerika » hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » jermaine defoe » kinis » fenerbahce krize girince turkiye de calkalaniyor » blue velvet » yurtkur internet sitesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » jennifer carpenter » sozlukte pazartesi sabahi » alone with everybody » sevisirken dinlenecek sarkilar » tsk ya camur atmak » 125 » imkb » zirvato » avustralya da erkek arayan 100 bin kadin » bes bin liranin da sozu mu olur » tevekkul etmek » hop hop yukari » null morpheme » seni anliyorum » ekrem dumanli