ayakkabi koleksiyonu yapan hatun tipi 

kapat
  1. uuuv beybi, zengin bi manitadır bu, hehe... muhtemelen özel zevkleri de vardır zaten. (şu özel zevkleri olmakla alakadar başkaca anlatacaklarım da var ama başka yer başka zamanda işalla)

haydi hep beraber bakıyoruz, ya da bakarsınız bi ara (bkz: popüler kültür)

dikkat edersen hatun modelinin tasvirinde, adını tiki koyup işin içinden çıkmadım, taraflı yaklaşmamayı seçtim tüm bağımsız gazetecilik anlayışımlan. takdir et ve sen de dene evinde bunu. çok tatmin edici oluyor diyeyim bak.

neyse konuyu dağıtmayalım. emtivi beyonsun evine konuk olduğunda devasa ayakkabı koleksiyonuyla tanışmadık mı a dostlar? söyleyin bana. kaçırmayanlar kaçıranlara anlatsın bi zahmet.

e bundan yurdum seren serengil'i, hande ataizi'si, petek dinçöz'sü feyz almayacak mı, sesini-şeklini bu demde televole kanalıyla duyurmayacak mı, hele de bağa bi... hadi inelim televizyon camından, iki dirhem 'sex and the city' izleyen ekonomik özgürlüğünü eline almış bir hatun kişisi, evinde ayakkabı koleksiyonu yapmakla mükellef hissetmeyecek mi kendini? sadece ayakkabılara ayrılmış bir odanın hayalini kurmayacak mı, söyle bana hele...

memlekette böyle bir hazımsızlık uzantısı var. yine dikkat ettiysen 'uzantısı' dedim. çünkü herkes ne bileyim davulun dengi dengiliğinden, hatta çelik bile dongi dongiliğinden tüm naif tavrıyla dem vuruyor ilk fırsat herhangi ortamda ama, iş beğeniler ve beklentiler kapsamına gelince herhangi entelektüel bile bakımlı olmanın getirdiği güzellik karşısında eriyip gidebiliyor (bi dünya örnek verilebilir), dahası ekonomik çapına bakmaksızın olan biteni reva görüyor kendine. nesnel sayılabilecek beğenilerini iç dünyasında 'aşk ve gözünün kör oluşu'na tüm maharetiyle bezeyip en güzelini hak ettiğine inanabiliyor bir çırpıda.

e sonuç ne oluyor?

'senin maaşın benim makyaj parama yetmez be' kelamının soğukluğunda kitlenmiş büyük hayal kırıklıkları, yeni yine yeniden 'sadece sevdim ama insafsızca terkedildim' arabeskliğinde kükrenmiş acılı aşk öyküleri kalıyor ellerde.

deli aşk'ın başındasın. hatunun evine en sonunda davet edildin. sohbet artık eski foroğraflardan günümüze doğru kaymaya başladı yavaş yavaş, odasını görmeni istedi akabinde. iş bu noktada hatun öncelikle ayakkabı koleksiyonu göstermekle başlıyorsa, düşüneceğin iki basamak var sevgili kardeşim;

1)titre ve kendine gel. cüzdanını düşün, cüzdanını düşün derken, onu hangi mağazadan kaç paraya aldın mesela, ne kadar yeni, onu hesab et. e eşek değilsen içindeki miktarı ve limitini de hesap edebilirsin o noktada...

2)dönem itibariyle ekonomik bir 'varyemezlik' diktasına tabi rejimle yöneltiliyorsan, hemen kaç oradan. gizemli erkeği oyna. 'her şey seks değildir' ulvi insanı ol. cüzdan üç ay önce alınmış ve hatunun üstten ikinci sıra beşinci ayakkabısının etiketinde yazdığı gibi tergan ise yarını düşünme, severek seviş anasını satayım.

ha yazdım çizdim şu iki-üç paragrafı ama 'bundan bir ders alan olacak mı?' dersen, olmayacak elbet. işte o yüzden demişler ya 'deveye diken, insana siken' diye.

ben ayakkabı koleksiyonu yapan hatunları seviyorum mesela. bir problemim yok onlarla, aksine hastasıyım mesela. ha nedeni belki tuzum ve onun kuruluğu, belki terkettiğim ya da terkedildiğimde hadisenin bu kadar kemiksiz bu kadar sorunsuz oluşu bu tayfayla.

ne o merak mı ettin gerçek pozisyonu?

bırak da bana kalsın demiyorum. beraber uyuyacaksak anlatabilirim mesela, neden olmasın, şşş, eheheheh.
    #3620999 (hosaf, 04.07.2008 23:09)
  2. bu hatun tipinin güneş gözlüğü, çanta, kemer, takı, makyaj seti, mayo vs. koleksiyonu da vardır kesinlikle...*
    #3621220 (crazyhodja, 04.07.2008 23:52 ~ 23:53)
  3. ayakkabı koleksiyonu yapmaktan ziyade elbisesine göre ayakkabı alan hatun tipidir. cok da yadırganması gerekir. uyum ve moda diye bişey var heralde.
    #3621234 (sponge bob, 04.07.2008 23:54)
  4. kapitalizmi coşturan insan evlatlarıdır. * ne kadar çekici olsalarda kanmamak lazım.

(bkz: kapitalizm urunlerinin dayanilmaz cekiciligi)
    #3621251 (sosyal yumurcak, 04.07.2008 23:57)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayakkabi koleksiyonu yapan hatun tipi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayakkabi koleksiyonu yapan hatun tipi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayakkabi koleksiyonu yapan hatun tipi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayakkabi koleksiyonu yapan hatun tipi. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » julia dream » getafe » dilek celebi » yaran reklamlar » ben bu deja vuyu daha once gormustum » igrenc espriler » oteller kenti » dunyadaki butun turkler buraya » bir kurtarici olarak maldonado » arnavutluk » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hnrna » dokuz aylik bebege tecavuz edilmesi » uc alevi olduren cennete gider » psp » baba beni okuldan al » banyodan yeni cikmis kiz » basliklari yuz metreden taninan yazar » beni benle boyle » olum korkusu » ne mozaigi ulan mermer mermer