ayak uclu bas uclu yatmak 

kapat
  1. yatakta - sevisme harici - uyuma amacli 69 pozisyona gelmek.
    #1829200 (judas, 27.06.2007 13:22 ~ 13:24)
  2. küçükkene abimle yatma şeklimiz. sene seksenler, evde masa var sandalye yok, setüstü ocak var tüp yok, e doğal olarak üç çocuk var yeterli yatak yok.
    #1829230 (cernonil, 27.06.2007 13:32 ~ 19:01)
  3. misafirliğe gelen amca-dayı-teyze-hala çocuklarıyla girişilen eylem.
    #1829244 (nikim yok benim, 27.06.2007 13:36)
  4. halk arasında ayyuclu kayyuclu gibi garip bir tabiri vardır bu yatma biçiminin.
    #1829265 (mad world, 27.06.2007 13:41)
  5. Genellikle çok çocuklu ve dar gelirli hanelerde görülen yatma eylemidir.
    #1829315 (boyleuyurduzerdush, 27.06.2007 13:52)

© 2008 - uludağ sözlük

ayak uclu bas uclu yatmak başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayak uclu bas uclu yatmak ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayak uclu bas uclu yatmak nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ranini » ataturk donse beklenen mansetler » voyorizm » duran toplarin usta ismi » pirpir » edirne serhattaki payitaht zirvesi vol 2 » rammstein » gozyasi » surgun » alemdar » degisken ruh halleri ve kafayi siyirmak » aydogan babaoglu » 1961 » peri masali » deniz seki nin ana haber bulteni sunmasi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » bedensel sanrilar » dafne » ne emmeye gelirsin ne de gommeye » montla sic » ilker basbug » mulayim » turk amerikan dernegi » jim root » ben melamet hirkasini » ney calmaya borozan ile baslamak » kafede yiyisen ciftler » cok gizli sozluk raporu » alicia keys » volkan demirel » anket memis