ayak isi 

kapat
  1. Birtakım getir götür işleri.
    #2026693 (dabaddah, 28.07.2007 14:21)
  2. türk insanının dünya ölçeğinde yaptığı işler.
    #2026755 (insan, 28.07.2007 14:34)

© 2008 - uludağ sözlük

ayak isi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayak isi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayak isi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» topu topu 6 mac yaptik kac puan alabilirdik ki » the digital millennium copyright act » turkofobi » jack bauer » dolunayisi » kedilere tas atan mal cocuk » ahbap cavus iliskisi » yanlislikla dolu olan tuvalete girmek » ucak gemisiyle okyanusta capari sallamak » private emotion » sozluge icini dokmek » murtaza » bayramdan sonra gelen bayramlasma meraklisi akraba » huseyin celik in universite de protesto edilmesi » yardirmak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » anadolu rock » akabe » the morgue » ataturk icin aglamak » cocukken dayak yenilen kisi ile karsilasmak » world of gypsy music » emo » yazar olmak isteyen fenerlilere nick onerileri » ana bashak el bahr » supermen » seni seviyorum demekten korkmak » kendini ilk bulusmada opturen kiz » ethem bey parki » little girl in bloom » vanti lator