ayak bileginde yer etmis agri 

kapat
  1. bilmem kaç sene önce gerçekleşmiş bir yan basma hadisesinden sonra tanışılan ve muhtemelen hayat boyu devam edecek olan, can sıkıcı ağrıdır. Her daim varlığını hatırlatması, insana yaşlandığı hissini yaşatır; çocukluktaki o hiç ağrısız günleri özletir. gelecekte sirayet edecek benzer kalıcı ağrıların da habercisidir ayrıca.
    #3878142 (ave maria, 27.08.2008 15:50)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ayak bileginde yer etmis agri başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ayak bileginde yer etmis agri ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ayak bileginde yer etmis agri nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ayak bileginde yer etmis agri. Copyright of the articles are belong to their authors.

» denence nedir? » kandiber kalesi » www,89.com » siempre me quedara » emperyalizm kapitalizmin en yuksek asamasi » ogzl » kasar kiz » yeni lisan » eshef » cektir git » ayva hosafi » antalis » pascal ucgeni » dunya destanlari » herkese lolo bana da mi lolo » pikan cevizi » ilk cag » samanyolu tv » kuran in kadini asagilayan ayetleri » yazarlarin 23 nisan kiyafetleri » dert bende derman sende » indirdigi dinin kitabini okumayan tanri » anlik hiz » duz adam » israfil » buyuk hedef » hamakat » motorola l9 » remzi sedat incesu » annenizi uzmek istemem ama tam orospu cocugusunuz » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » kliplerdeki yangin vanasi patlatma ritueli » evin rus mankenlerce basilmasi » guzide degerler ve kufur » aglayamamak » allah buyuktur diyen kucuk insanlar » mordon freeman » olmaz olsun boyle karizma » hertha berlin eski hertha berlin degil » onemli olan buyuk gogus degil dolgun gogus » benzol peroksit