ay yerim ben onu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. yerim ben onu
  2. her yerim kas
  3. yerim
  4. yerim dar
  5. helvani yerim
  6. yerim seni eti puf
  7. yerim canini
  8. gidecek yerim mi var
  9. hem kokarim hem yerim
  10. 1 cok sikildim 2 yerim cok dar

© 2008 - uludağ sözlük

ay yerim ben onu başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ay yerim ben onu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay yerim ben onu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» aykut zahid akman » sogurme » 80630 a erkegiyle cekilmis resim koyan aptal kiz » secim zamaninda yapilan siyaset » ramazan in gelmesini istemeyen insan » yildiz kaymasi » kelime » uludag sozluk un yeni server a tasinmasi » msn den fotograf gondermek » zina a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games