ay kirmizi aylar kirmizi 

kapat
  1. Benim yüzüm budur sanıyorum
    Çirkin mi diyorum, değil korkulu
    Tarife göre bir atımlık tedirgin
    Gününe göre azıcık anlaşılmaz
    Geceye sorarsanız bir yere yolcu.

Belki bir sevme olayında kayıp
    Bakınca anlaşılır gözlerimin çokluğu
    Şarabıma gidiyorlar tek kelimeyle
    Her şarap bir bitendir tarife göre
    Yani bir aşk mevsimidir bardağın sonu.

Bütün yüzler budur sanıyorum
    Çok kaybettim niye olduğumu
    Oynasam kazanırdım kendime göre
    Belki de bir Tanrı bulup sığınır ellerime
    Büyütür dururdur korkunçluğumu.

Onu gezdiriyorum şimdi; o garip, anlaşılmaz
    Ben ki ölmedim daha, ölümün yüzü bu
    Bir çiçek kırılsa, bir dal eğilse
    Yok diyecek doğrusu ölümün zaferine
    Yani bu uzaklık zorunlu

edip cansever
    #3325371 (şubat, 27.04.2008 13:21)

© 2008 - uludağ sözlük

ay kirmizi aylar kirmizi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ay kirmizi aylar kirmizi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay kirmizi aylar kirmizi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» hz muhammed e fani diyememenin dayanilmaz agirligi » didier drogba nin aziz baskanim beni al demesi » king mathers » ajda pekkan » dengir mir mehmet firat » serhat » kuru fasulye » nihat genc » nikah masasi » fight club » edu ve deivid arasindaki farklar » askere merhamet vatana ihanet » sozluk yazarlarinin akp li nickleri » ahmet yildiz » lucarelli99 » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » eric prydz » milan baros un hazimsizlik yapmasi » fatma aliye topuz » nba 2k9 » dagda yasamak » baca » uzun boylu bayanlar » akilli fisler » studyoda gerginlik » trabzonspor » fethullah gulen in pkk suskunlugu » uludagsozluk » dimitar ivankov » juan pablo angel » matrixxx