ay ilk entrym yanlis bisi yapmadim isallah 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. isallah suphaneke dinimiz amin
  2. entrym geldi
  3. dagdaki cobanin entrysiyle benim entrym bir mi
  4. ben yapmadim
  5. ben hic yapmadim
  6. yok ole bisi
  7. bisi
  8. ii bisi
  9. valla ben bir sey yapmadim
  10. ben yapmadim o yapti

© 2008 - uludağ sözlük

ay ilk entrym yanlis bisi yapmadim isallah başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ay ilk entrym yanlis bisi yapmadim isallah ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay ilk entrym yanlis bisi yapmadim isallah nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» big fish » sozluk yazarlarinin itiraflari » cemsbg » ergenekon cetesi » kolpa turk filmleri » agiz yirtmak » ozel gunde kiz arkadasa ram hediye edilmesi » garibaldi nin tavuk kovalarken olmesi » nuri alco theme » beziman » deniz feneri » maden muhendisi » anneyi cehenneme gonderen tanri modeli » tanrinin egosu » schizo » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » erotofobi » atlas deneyi » futsal » nesquik » wunderman » prison break » cizgi roman » senaryo kabizi senarist » luksemburg » borg el arab stadium » fake nickleri aciklayalim kampanyasi » ido dan mesaj gelmesi » babanin sapkasini yere dusurmek » konsantre matik » bir kadini kendine asik etmenin yollari