ay dusunce 

kapat
  1. ay düşünce denize
    seni hatırlarım
    ince ince yağan yağmur,
    iskeleye yanaşan vapur
    haydarpaşa garı
    seni hatırlarım
    ay düşünce denize
    kalbim çarpar, telaşlı
    bir kuş olur, siyahlar içinde bir kadın
    ve yakasında ipiri kırmızı bir gül
    seni hatırlarım
    ay düşünce denize
    söylenmemiş sessiz
    bir şarkıydım, tozup
    giden bir ilk kar
    solgun begonya
    kalkmak üzere bir tren
    seni hatırlarım

Behçet Aysan sözleriyle nurettin rencber sesinin kombinasyonundan oluşmuş dinlenmeye deger bir şarkı..
    #1002211 (no promise, 15.12.2006 17:36)

© 2008 - uludağ sözlük

ay dusunce başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ay dusunce ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay dusunce nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sogukta usuyen eller » turk olarak gorevim askerlik degil » muhalif oldugu icin hapse giren insan » atilla kart » kapitalizm can cekisiyor marx bize gulumsuyor » araba arkasi yazilari » abdli yetkililer yuzunden butun ulkenin ac kalmasi » yerli teknik direktorlerin yukselisi » muzaffer eryilmaz » arkadas grubuna namahrem eklemeyenler » uludag sozluk » planor » glam metal » ogretmenle etgp olmak isteyen lise ogrencisi » cihan unal » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » 2 ile bolunmeyen tek sayilar » morgan freeman » ask ayirir » otuz kupona alinmadi bu vatan » numaranizi arkadastan aldim » bir yazar caylak oldugunda ortaya cikan fakeler » ders calismaya baslama gazi » gossip girl » berrak sudaki kirmizi balik » while the cold winter waiting » kul olayim kalem tutan ellere » yahya kemal beyatli » sagopa kajmer in rapper oldugunu iddia etmek » sozlugu karistirmak istemek » balikesir yurdu