ay done done 

kapat
  1. artvin yöresi türküsüdür.

Ay döne döne döne
    Gelin mi oldun yine
    Gelin olduğun gice
    Oynarım döne döne

Gidersen yolun olum
    Gitme gurbanın olum
    Her nereye gidersen
    Ağzında dilin olum
    #1368145 (kara hilal, 03.03.2007 02:34)
  2. mendili eline türküsünün melodisi ile çok güzel söylenebilen * artvin yöresi türküsü.
    #1368156 (örümcekkafalı, 03.03.2007 02:36)

Copyright © 2008 - uludağ sözlük

ay done done başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ay done done ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay done done nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about ay done done. Copyright of the articles are belong to their authors.

» gavur dagi » secularism » evaporasyon » van ercis itimat » hıyanet i vataniye kanunu nedir » muslu cocuklara oyuncak yagdiralim kampanyasi » 19 eylul 2008 denizlispor trabzonspor maci » seytan ridvan » aslinda butun turkuculer milletvekili falan ols » blowjob » friv » mustafa islamoglu » butik » posta gazatesi ve haydar dumen efanesi » ataturk un gittigi okullar » bursa ya kar yagisi » ruyada olmus yakinini gormek » milfler » morgan de sanctis » ama benim cigerim yanar » ava adore » roberto carlos un akli real madrid de » istanbul ankara 1 saat sana sevgim 24 saat » vanja ivesa » osmanli cumhuriyeti » trt » boyali kus » lastik yakmak » uludagdaki orumcek kafalilar » fasizm » a » b » c » d » e » f » g » h » i » k » l » m » n » o » p » r » s » t » u » v » w » y » z » sitemap » kısa » hacettepe tipi kazanan hakkarili coban » serenay sarikaya » see you in another life brother » metin turkcan » pazar gunu seni kilisede goremedim john » state building » yat geliyorum » bahama adalari » merenptah » sevgili