ay benim on bahcemin gulu 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. kikiki kokoko gulu gulu gulu vak vak vak
  2. bum bum gatterin gulu gulu
  3. gulu gulu dansi
  4. senin malin benim benim malim benim
  5. hata benim gunah benim suc benim
  6. gulu gulu
  7. mese gulu
  8. gulu terk
  9. medine nin gulu
  10. cankayanin gulu

© 2008 - uludağ sözlük

ay benim on bahcemin gulu başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. ay benim on bahcemin gulu ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay benim on bahcemin gulu nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» pardon atesiniz var mi » hristiyan olmakla musluman olmak arasindaki fark » olmek » abberline » kansiz beyin ameliyati » kuvette sevismek » ilgiye muhtac yazarlar » anketsiz hayat odunsuz sobaya benzer » gunun sozu » antepli kagit » gone baby gone » turk olcu birimleri » macta altyazili reklam » tuvaletten cikmayan dede » basbakanin agzi olan konusuyor demesi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » zetina dikis makinesi ruyasi gormeyen genc kiz » tespih » uludag sozluk anti klise timi » sozluk yazarlarinin itiraflari » eve donus » sanssizlik » yururken gazete okuyan insan » var misin yok musun » ak parti nin angelina jolie yi davet etmesi » erkekleri itici yapan detaylar » slivovice » angel » barrack » 16 ad 007 » sozluk yazarlarinin papa ya mektuplari