ay ay ay 

kapat
  1. can yücel'in, çok güzel bir şiiridir:

ay ay ay

Şu gökteki ay var ya
    Şu boktan şu yarım ay
    Bakarsan bakarsan bakarsan
    Bi tek sözüme bakıyor benim
    dolunay olmak için
    O bana bakıyor
    Ben ona.
    O bana bakıyor
    Ben ona,
    Hepimiz ama
    Hepimiz
    Hepimiz
    Bakıyoruz hep birbirimize
    bakıyoruz hep bakıyoruz
    ADAM olmak için hep
    Ay! Ay! Ay!
    O bana bakıyor
    Ben ona.
    O bana bakıyor
    Ben ona
    Canım yanarcasına
    Ne zaman
    Ama ne zaman olacak bu iş?
    Bakıyorum bakıyorum da aya
    Bakıyorum da ayın ayaklarına
    Yatırmışlar yine Ahmed'i falakaya
    #991072 (sesli, 13.12.2006 18:03 ~ 18:06)
  2. son zamanlarda dilimden düşmeyen kelime öbeğidir. bıkkınlık bildirir.*
    #992070 (Berin, 13.12.2006 21:21)
  3. tombiş, olgun bir hanım teyzemizin henüz adımlarını atmaya yeni başlamış meraklı bir afacanın, masanın örtüsünü çekmek suretiyle üstündeki surahiyi devireceğini ilk farkettiği anda verdiği tepkidir.
    afacan, noluyoruz ya?! diye şaşırıp korku dolu gözlerle teyzemize bakar.
    sonra da gözleri yağmur yüklü bulutlar gibi dolar.
    a vallahi sürahiyi devirecekti, diye savunur teyzemiz kendisini afacanın annesine.
    yüreğine su serpilen anne, aman allah esirgemis diye iştirak eder teyzemize.
    (bkz: bizim evin halleri)
    #1231297 (muhayyil, 30.01.2007 04:21 ~ 04:26)
  4. "...kimler gelmiş!" diye devam edebilecek olan ünlem.
    #1233347 (cheja, 30.01.2007 17:57)
  5. akabinde; ay ay sen gunes ben ay annem de seviniyooooo diyerek devam etme isteği uyandıran gulben ergene girişte kullanılan ünlem. *
    #1233382 (roulette, 30.01.2007 18:06 ~ 18:09)

© 2008 - uludağ sözlük

ay ay ay başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. ay ay ay ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu ay ay ay nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» dassakli olmak » versus » sporx com tahmin ligi » elma sekeri kiliginda partiye gondermek » duvara asilmasi gereken sozler » bohemian rhapsody » mal meydani » pencere » skolastik dusunce » radyo limon a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » Beijing 2008 Olympic Games