avustralya vizesi 

kapat
  1. almak için, diğer bir çok ülkeden farklı olarak, en az 3 ay önceden açılmış banka hesap cüzdanı isteyen vize.
    #3637150 (ben hep 17 yasindayim, 08.07.2008 15:41)
  2. başvuru esnasında, büyükelçiliklerin belirlediği doktorlara gidip gerekli sağlık kontrollerinden geçilmesi gereken vize.
    (bkz: idrar testi)
    #3874096 (ben hep 17 yasindayim, 26.08.2008 18:24)

© 2008 - uludağ sözlük

avustralya vizesi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avustralya vizesi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avustralya vizesi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» agresyon » var misin yok musun » abreaksiyon » tayyip e sok ceza » sabri sarioglu » gunu gecirmek » ataturk un bir kez daha hakli cikmasi » rotten com » solipsizm » sagopa dan baskasini tanimam abi » armutlu » ne olacak bu sagin kompleksi » icinde patlasin » yakin dogu universitesi tip fakultesi » karma ekonomi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sekropia » abdulaziz han » 10 ekim 2008 turkiye belarus maci » chatin » kuyruk » yaran ogrenci isleri diyaloglari » aybar » akatizi » kirilan kalbini bastirmak icin kafasini kiran adam » anterograd amnezi » jon avnet » petek dincoz ile ingilizce ogrenme seti » cooler than jesus » two seconds in life » don demeyi unuttum