avrupa yakasinda n 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. avrupa yakasinda kadrajdan cikmayan mikrofon
  2. olumun iki yakasinda
  3. anadolu yakasinda yasamak
  4. ahirette on parmagi yakasinda olmak
  5. gunlerin yakasinda elim kalacak
  6. anadolu yakasinda gezilmesi gereken yerler
  7. avrupa birligi ile avrupa ulkelerini ayni sanmak
  8. avrupa avrupa duy sesimizi
  9. atv avrupa
  10. avrupa

© 2008 - uludağ sözlük

avrupa yakasinda n başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avrupa yakasinda n ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avrupa yakasinda n nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turban takmayan orospular » 19 ekim 2008 galatasaray trabzonspor maci » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » emegi gecen herkese tesekkurler » pusulam yok » gidemedigin vatan topragi senin degildir » sorumluluk benim » christian troy » trabzonspor un sampiyon olabilme ihtimali » sari ceketliler » zamansiz » une belle histoire » atlet ustu pantolon askisi popcusu » gonullu askerlik » zonguldak » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sol » insanin bir hayvan cinsi oldugunu kabullenememesi » namaz kilarken bilincli olarak takla atmak » kara mi kizil mi » ebleh nufus artisinin onlenememesi » bana ellerini ver » enver aysever » fenerbahce taraftari » otecegi yeri iyi bilen horoz » skor yazari » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » surp hac kilisesi » nakajima ka nate » falyanos » en yakin arkadasla sevismek