avrupa yakasi mahmut 

kapat
  1. taa volkan'dan beri degi$e degi$e gelen en onemli karakterlerden biridir.

(bkz: avrupa yakası)
    #3398190 (amaaslihepiyiydi, 14.05.2008 22:42)
  2. adı mahmut değildir. bir bölümde benim adım mahmut değil dediysede hala mahmut olarak çağrılmaktadır.
    eski mahmut'u görmek isteyenler içerenköy carrefourda haftasonları elinde mikrofonla görebilirler.
    #3398213 (bozuk turntable sahibi dj, 14.05.2008 22:48)
  3. taaa milattan once zamanlarda avrupa yakasi.com da forum yoneticiligi yaparken siteyi ziyaret eden tek adamdı.
    ba$ka bir sempatim vardir gayri.
    #3399792 (amaaslihepiyiydi, 15.05.2008 12:07)

© 2008 - uludağ sözlük

avrupa yakasi mahmut başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. avrupa yakasi mahmut ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avrupa yakasi mahmut nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» bandin ucunu kaybetmek » apples and oranges » sss aile var yarraam » iskenceci bir mit ajani olarak fatih urek » ajdar anik » basima bir is gelmeyecekse aramaya inanmiyorum » sadece turkiye de gorulen olaylar » ac olan insanin denizde babasiyla karsilasmasi » turkiye ye donuste turk kizlari faktoru » entry a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci