avrupa konseyi 

kapat
  1. http://www.avrupakonseyi.org.tr/
    #730191 (vernon sullivan, 13.10.2006 02:15)
  2. avrupa konseyi (bkz: council of europe); avrupa zirvesi (bkz: european council) (ki buda avrupa konseyi diye anılır avrupa zirvezi farazi bir atıştır) ve avrupa birliği konseyi (bkz: council of the european union) ile avrupa birligi üzerinde çalışanlar üzerinde tam bir çeviri ve anlam karmaşasına neden olur.
    #1058857 (ernest everhard, 26.12.2006 13:28)
  3. AB''nin yasama organı ve karar verme kuruluşu olarak görev yapıyor, ancak Amsterdam ve Maastricht anlaşmalarının getirdiği düzenlemelerle bu yetkisini Avrupa Parlamentosu ile paylaşıyor.
    #1769127 (demester, 14.06.2007 21:26)

© 2008 - uludağ sözlük

avrupa konseyi başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avrupa konseyi ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avrupa konseyi nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» fatihkul » linet » pera muzesi » bir kadinin en masum oldugu an » yapilan her espriye gulen insan » ibu sozluk » asante » kuzey irak » yumurtanin fircalanmams tarafi » sevis » it won t be long » komando egitimi almis baliklar » ismail saib sencer » istanbulrumazinligi com » dibi dibi rek » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » pozitivizm can cekisiyor bergson bize gulumsuyor » vassili zaitsev » insan neden degisir » 4 yildir muhendislik okuyorum boyle odun gormedim » shrek corum versiyonu » avm leri sadece tuvalet icin kullanmak » ne dedene nene de ne nenene dede de » mesut yar » i guess you re right » vanti lator » turkiyede ziraat muhendisi olmak » yahudinin tahta kilici » yastikalti bank » 19 mayis kareografilerinin sacmaligi » erdal sarizeybek