avrupa daki pkk operasyonlari 

kapat

1. Fransada baslıyan pkk operasyonlarının butun avrupaya yayılmıs olmasıdır ve k.ırak tada basalayabılıcagı soylenmektedir.16 pkk lı goz altına alınmıstır yetkililer yakalananların iadesi için calısmalara baslamıstır.
    http://www.ntvmsnbc.com/news/399487.asp
    #1276805 (walox, 08.02.2007 19:02)
  2. son zamanlardaki verilen çabaların yavaş yavaş sonuç verdiğinin göstergesidir.
    #1276812 (undergrounder, 08.02.2007 19:03)
  3. başarılı olması sonucunda türkiye'den bazı tavizler istenmesinin gündeme gelmesi kimseyi şaşırtmamalıdır.avrupa ülkelerinin hiç biri bunu hatırımız için yapmaz.
    #1276844 (ayvirsin, 08.02.2007 19:07)
  4. AVRUPA DA Ki PKK VARLIĞININ AVRUPA ÜLKELERiNiN GÜDÜMÜNDEN ÇIKIP ABD GÜDÜMÜNE GiRMESi SONUCU AVRUPA ÜLKELERiNiN HIMMM RAHAT DURUN KULAĞINIZI ÇEKERiZ SINIR DIŞI EDERiZ ÇALIŞMA iZNiNiZi KALDIRIRIZ HER KÜRT E TERÖRiST MUAMELESi YAPARIZ ŞEKLiNDE Ki PKK SiNDiRME VE TEKRAR KULLANILIR HALE GETiRME FAALiYETLERiDiR Ki TÜRKiYE NiN BASKILARI VE ÇABALARI iLE ALAKASI YOKTUR.
    #1276859 (kurremkarmerruk, 08.02.2007 19:10)
  5. Dün, Fransa'nın PKK'lılara Irak vatandaşlığı kimliği verdiği ortaya çıktı...
    Neden?
    Kerkük'e yerleşebilsinler diye.

Yine Dün, Aynı Fransa...
    12 PKK'lıyı hapse tıktı.
    Neden?
    Pariste kara para akladıkları için.

Fransa'nın bize dayattığı "hukuk" işte budur... Diyor ki Fransız hukuku, "git, kimi öldürürsen öldür, sakıncası yok.. Ama benim ülkemde dolap çeviremezsin." *

devamı;
    http://www.sabah.com.tr/2...02/06/yaz1365-40-109.html
    #1276893 (smmnds, 08.02.2007 19:14)
  6. bu operasyonlar ab'nin pkk'ya had bildirme*** operasyonlarından öte birşey değildir çünkü son dönemde türkiyenin sürekli mızıklaması nedeniyle (mızıklama diyorum çünkü 90'lı yıllardaki gibi askere gidip 'onları inlerinde bir güzel tepeleyip gelin' diyebilecek bir siyasi iradeyi artık göremiyorum)ırakta komşumuz olan abd ırağın kuzeyinde pkk'ya karşı 'tavşana kaç tazıya tut demek'olarak özetlenebilecek girişimlerde bulunurken yani diğer bir deyişle el elin eşşeğini türkü söyleye söyleye ararken bir yandan da başta kerkük'ün demografik yapısı olmak üzere pek çok konuda pkk ve pkk yandaşı kürtlere sağladığı göz yummalar neticesinde pkk ve yandaşlarının avrupaya olan ihtiyaçları nispeten azaldığı için onların * gösterdiği 'nanik nanik bak neyse ki abd var o nedenle siz olmasanız da olabiliyormuş demek ki ehi ehi'niteliğindeki kabadayılanmasına karşılık ab bu şefkat tokadı operasyonuna girişmiştir.yoksa siz sanıyor musunuz ki tam teçhizatlı oldukları halde fehriye erdalı oturmakta olduğu evin 10 metre karşısında nöbet tutarken birden ellerinden kaçıran beceriksiz(!)avrupalı güvenlik görevlileri bizim kara kaşımıza kara gözümüze tokatlıyor bunları*
    #1277026 (thomas anderson, 08.02.2007 19:37)
  7. Sonucunda büyük miktar eroin ve esrar ele gecen operasyonlardir.
    #2656743 (CitLemBiK, 03.12.2007 03:35)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

avrupa daki pkk operasyonlari başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avrupa daki pkk operasyonlari ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avrupa daki pkk operasyonlari nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about avrupa daki pkk operasyonlari. Copyrights of the articles are belong to their authors.