avm 

kapat
  1. alışveriş merkezi'nin kısaltmasıdır. migros avm, agora avm, kipa avm gibi.
    #689251 (paleface, 03.10.2006 15:04)
  2. AlışVeriş Merkezi demektir. insanlara bir kerede hem alışveriş, hem sosyal aktivite, hem yeme içme; genel olarak barınma hizmeti veren alanlardır. Son yıllarda mantar gibi dört bir yanda bitiyor olması, insanların evlerinden dışarı çıkması için bahane midir, yoksa normalde sokakta dolaşacak insanları hapseden bir yapı mıdır tartışılabilir tabii. insanın bu yapılarda sosyalleşmekten ziyade kalıplaşıp, belli bir yere hapsolduğunu düşünmek de korkutucudur.
    Her şeye rağmen, atmosferi farklıdır, belirli süre teneffüs edilmezse özlenir.*
    #1797027 (kelkeshoze, 20.06.2007 20:35)
  3. kıs. (bkz: around view monitor)
    #2507092 (beyazyelkenli, 23.10.2007 01:55)
  4. 'kent meydanı avm' yazısı okunmuş ve arkadaş tarafından Ahmet Vefik Maşa yorumu yapılmıştır... yazıktır,günahtır.
    avmnin açılımını bilmeyen ezik.. benim o ben ..
    #3135084 (N o S, 13.03.2008 22:44)
  5. insanların alışveriş ve gezme ihtiyaçları için kurulan ama insanları yine dört duvarın içine sokan yapılar. bi de açık alanda alışveriş merkezi kavramı vardır ki buyrun (bkz: forum bornova) (bkz: kanyon) *
    #3427741 (yoga yapan mistiq kedi, 21.05.2008 18:35)
  6. bir ara millet alışveriş merkezlerine malca mall demeye başlamıştı. avm imdada yetişmiş bir boşluğu doldurmuştur.
    #3875394 (pilotmont, 26.08.2008 23:14)
  7. (bkz: antares avm)
    #3875408 (tanrica, 26.08.2008 23:16)

© 2008 - uludağ sözlük

avm başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avm ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avm nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» wunderman » francisco guillermo ochoa magana » micky green » iu ogrencilerine ceza yagdi » kendisine 1 odadan fazlasini istemeyen insan sekli » mona lisa ya bakip 31 cekmek » iu rektorlugunun ogrencilere ceza vermesi » siir kadindir » sucugu dogradiktan sonra soymak » ask konusturur » kanye west gozlukleri » seriatcilarin devrimcileri keklemesi » omer hayyam » 3 telli bass gitar » avrupa yakasi replikleri » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » agizdan kan gelmesi » tepki memesi » cv sine uludag sozluk te yazar oldugunu yazan kisi » sunnet dugunu » emine senlikoglu » farkinda olmadan domuz eti yemek » ati radeon hd 3850 » coca cola nin spermleri oldurmesi » beirut » l manyak » vstol » iset » mehmet ali aybar » insanlardaki yapmacik ask meraki » mutluluk