avea nin aaahha ha ha ha ha ha haaaaay li reklami 

kapat
  1. şu sıralar telozanlarda fıldır fıldır dönen reklamdır. tipitip bi karı çıkıyo ve üç-dört kere bunu tekrarlıyor... zaten karının kendisi de çingan bi karıya benziyor iyice dumur ediyor.. hepsi bi yana da bu reklamın anafikrini söyleyeni alnından öperim.
    (bkz: nelere kaldık ya rabbi!)
    #2396731 (tanimadinmiben, 29.09.2007 00:03)
  2. can ın kahkahası gibi insanın beynine veren bi reklamdır.
    #2396740 (knallhart, 29.09.2007 00:05)
  3. anlamı meçhul reklamdır. bana anlamını çözmek için fellik fellik enigma arattırmaktadır. yoksa wolf kişisi sürekli gördüğü bu anlamsız reklamdan ötürü çıldıracaktır.
    #2396744 (WoLF, 29.09.2007 00:06)
  4. çok manyak bir reklamdır. düşünen iyi düşünmüş, ilginç olmuş.
    #2400284 (unique270, 29.09.2007 17:47)

Copyright © 2009 - uludağ sözlük

avea nin aaahha ha ha ha ha ha haaaaay li reklami başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avea nin aaahha ha ha ha ha ha haaaaay li reklami ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avea nin aaahha ha ha ha ha ha haaaaay li reklami nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. in this page you can find information about avea nin aaahha ha ha ha ha ha haaaaay li reklami. Copyrights of the articles are belong to their authors.