kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. o avatardaki mal benim

© 2008 - uludağ sözlük

avatardaki başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. avatardaki ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu avatardaki nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ibrahim yattara » rs ne la » uc horan kilisesi » fehim pasa » 6 ekim istanbul un kurtulusu » fenerbahce fenerbahce gibi oynamali » arabada sevisilebilecek sote mekanlar » asirlara meydan okuyan sozler » edip sharabi » gheorghe hagi » 8 ekim 2008 bursa death magnetic tanitim partisi » delirip butun entrylerini silmek » dengeli beslenme » une belle histoire » ilkokulda yazilan kompozisyonlar » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » var misin yok musun » ust uste 5 cocostar i midesine indiren hatun » bekaret onemsizdir diyen kiz » carsi tassak gecmeye de karsi » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » 50 karakter » kultursuz dinazor » abesle istigal » sohbetimiz bol olsun msn zirvesi » 4 agustos » e entertainment » hayal kirikligi » 30 gun boyunca 15 saat kendini ac birakan zihniyet » 3 ekim 2008 aktutun karakoluna pkk saldirisi » 93 alip 100 alamadigi icin aglayan kiz