autmn in new york 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. nev york nev york seni yenecem laaaa
  2. amerika nin baskenti niv york mu new york mu
  3. new new york
  4. new york
  5. new york new york
  6. zoo york
  7. york
  8. csi new york
  9. sergeant york
  10. synecdoche new york

© 2008 - uludağ sözlük

autmn in new york başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. autmn in new york ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu autmn in new york nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» asagipinar tumulusleri » istanbul universitesi avcilar kampusu » cihan unal » hayatin cekilecek cile olmamasi » kacak kelebek » bjk taraftarinin bursaspor taraftarina bok atmasi » vesselam » rahmetli ozal i unutamamak » hakan celik » damat hobbit pasa » petrol fiyatlarinda meydana gelen hizli dusus » 105 yasindaki bakire » seri eksi oy veren ibne » saka degil » emine senlikoglu » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » rafineri » seni bize goturelim bizim cocugumuz ol » susannah york » minibuscu laflari » galleria » taramali yaz 3990 a gonder » onune gelene hakaret eden basbakan » dibi dibi rek » ilk ucan balon » kardese yapilan iskenceler » annemi ozluyorum ozlemi anniyorum » rainer maria rilke » le fabuleux destin d amelie poulain » prison break » ataturk cagdasliktir