aut viam inveniam aut faciam 


kapat
  1. ya bir yol bulacagim ya da bir yol yapacagim anlamindaki latince cumle. kartacali hannibal tarafindan alp daglarini gecmeye calisirken soylendigine inanilir.
    #1135811 (unusual suspect, 11.01.2007 00:40)

© 2008 - uludağ sözlük

aut viam inveniam aut faciam başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aut viam inveniam aut faciam ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aut viam inveniam aut faciam nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» turk kizlarinin guzel sevisememesi » the crucible of man » rapin entrikasi patlak verdi gotunde » flex » the juror » ahmet mete isikara » oss de soruyu okurken dalip gitmek » arabaciarabayatasget » verecek super cevabi varken susmak » maymun charlie a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci