aurore dupin 

kapat
  1. dördüncü nesil yazar. *
    #1203463 (Paranoyak, 25.01.2007 07:20)
  2. george sand takma adıyla kitaplar ve çeşitli yazılar yazan, yetiştiriliş tarzı nedeniyle erkek gibi giyinen ve davranan, bir dönem frederic chopin'in sevgilisi de olmuş, chopin'e ettikleri nedeniyle hiçbir kitabını okumamış olanlarda düşmanlık uyandıran yazar. garibim chopin, dünyanın en hassas ve duyarlı adamı, sen kalk polonya'lardan paris'e gel, veremle cebelleş, sonra git dünyanın ilk feministine aşık ol, kazık ye.

not: "oror düpen" diye okunur yaklaşık olarak.
    #1217608 (josef k, 27.01.2007 16:56)
  3. sosyalist
    feminist
    edebiyatci
    #1238683 (aurore dupin, 31.01.2007 18:16)
  4. dördüncü nesil feminist yazar. hoşgelmiş. hadi bakalım.
    #1238703 (headacheda, 31.01.2007 18:19)

© 2008 - uludağ sözlük

aurore dupin başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. aurore dupin ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu aurore dupin nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kan kalesi » bu mu lan » 27 temmuz 2008 metallica istanbul konseri » friedrich wilhelm nietzsche » ginobili » sinir kapisi » aaron stainthorpe » ayarini verdim bekliyorum » yasama sevinci veren sarkilar » sean young a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci