augustine barrios mongore 

1. 1885 yılında doğmuş paraguaylı klasik gitar bestekarıdır. sayısız konçertoları vardır.
    bir örneği için ;
    la catedral
    http://www.youtube.com/watch?v=3lDKAjEYnFc +
    #1002448 (beratulanberat, 15.12.2006 18:26)

© 2008 - uludağ sözlük

augustine barrios mongore başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. augustine barrios mongore ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu augustine barrios mongore nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» yeniceri » keske fener de olsak » istanbulrumazinligi com » gecenin sessizliginde yukselen hickirik sesleri » vicortus » sozlugu yonja com a cevirmek » mehmet ali aybar » radyo uludag » iste kuku kuku geldim » jan jojem » amin oglu behcet » night ark » kaybetmek esraridir olmanin » ahlak sadece din ile insanlara ogretilebilir » 14 ocak 2006 saldirisi » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » sigara birakanlara tavsiyeler » olmeden once izlenecek filmler » icim urperdi valla » cuneyt arkin vs polat alemdar » hexenkessel » erkeklerin guzel kadin zaafi » dunyayi ergenekon orgutu yonetiyormus » istemezdim » bez bebekciler ve prenses perfinyacilarin farklari » uludag sozluk pkk balonundan basliklar » aktutun saldirisinda 62 askerimizin oldugu iddiasi » rainer maria rilke » ask guldurur » domaltip bafilemek » cekememek