attim 

kapat
sözlük'te yok!
Ama aşağıdakiler belki işinize yarar.
  1. ip attim
  2. elma attim
  3. bir tas attim havaya
  4. bir tas attim alica
  5. bir tas attim pencereye
  6. demir attim yalnizliga
  7. hapishanelere attim postumu
  8. ulkuculere bok attim mutluyum
  9. nasil topu attim
  10. igne attim tarlaya

© 2008 - uludağ sözlük

attim başlığındaki yazılar uludağ sözlük yazarları tarafından yazılmıştır. attim ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu attim nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» sen iceri gec ben geliyorum » kitap yazip baslik bulamamak » bunalti » kartal » sozluk yazarlarinin yuzde 99 u 99 luk tespih ceker » charlie and the chocolate factory » basketbolda 32 numara karizmasi » baslamak bitirmenin yarisidir » aklini kullanan gerizekali » 6 agustos 2008 mtk budapeste semih senturk maci a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa » 20 haziran 2008 hirvatistan turkiye maci