attalia 

kapat
  1. Antalya nın Eski Adları: Attaleia, Atalla, Atale, Adalin, Adalya, Ataliyye, Etaliyye, Sattalla Antalya,
    #1484366 (rakıbalık, 02.04.2007 20:19)

© 2008 - uludağ sözlük

attalia başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. attalia ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu attalia nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» kopush fm » turk silahli kuvvetleri » azrak » halit akcatepe » sonderkomando » jazzamor » 3 eski sevgili getirene bir yeni sevgili bedava » saclari uzatip maviye boyayarak okula gitmek » the uffspring » fatih terim in fenerbahce ye transfer olmasi » agizda yara varken biskrem yemek » bobross » joy ride » ahbap cavus iliskisi » dimitar ivankov » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » everybody hurts » abgeschopftes » 5 kasim 2008 arsenal fenerbahce maci » makarna sicmak » random halde kufur etmek » lig tv yorumculari » ben kurdum vatanim kurdistan » tevessul etmek » aktutun karakolu » yaran baslik yonlendirmeleri » bilkentftp » yazarlarin hepsi kadin olsa acilacak basliklar » yardirmak » falyanos » en son gordugun gibi hatirla