atrin 

kapat
  1. peşimden buralara kadar gelip, beni burda da yalnız bırakmamış, dostlarım arasına çoook sonradan eklenmiş de olsa onları egale edip en üst sıraya yerleşmiş biricik insan.
    hiç gitmesin istediğim,
    hiç gitmeyeceğini bildiğim,
    yüzümdeki tebessümlerin sebebi.
    bazen ağlamalarımız da var tabi.
    canımız sağolsunmuş.
    iyi ki varsın, iyi ki geldin.
    hoştgeldin.*
    (om mani padme hum, 31.10.2006 00:14 ~ 00:15)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» surpriz » ferhat guzel » yaran baslikli entry lerden gina gelmesi » gsm operatorlerinin kampanya cilginligi » malatya nin tarihi eserleri » dilek celebi » cok sikildik be abi » tumer » kiri » seks i izdivac » ucyuz besyuz » tansu ciller » oyle bir horlamak ki komsunun duvara vurmasi » ilica nin tarihi eserleri » minibuste baskasinin para ustunu cebe atmak » kiliseye giden sagci » vaudeville for vendetta » star tv » josef levon capan » lagimci ocagi » uranus » oyun oynamak » itirafcilarin aslinda demek istedikleri » edit » 404 not found » milano » son sozler » teahhur » e hosgeldin diyen yok mu a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa