atom bombasi yapan hamambocegi 

kapat
  1. yeni bir üçüncü nesil yazar.*
    (larker, 22.01.2007 17:33)
  2. bursa zirveye doymak bilmiyor zirvesinde tanıştığım, benim gibi bir dönem edremit' te oturduğunu öğrendiğim, beşiktaşlı kişilik ve yazar. beşiktaş' ın şampiyonluğunu garanti ettiğim hoş sohbet şahıs.
    (abberline, 03.02.2007 00:23)
  3. bursa zirveye doymak bilmiyor zirvesinde tanışmadığım, benim gibi bir dönem zirvenin yapıldığı mekanda karı kız kestğimiz, beşiktaşlı kişilik ve yazar. masadaki karıları garanti ettiğim hoş sohbet şahıs.

ayıkamayanlar için edit: ben tanıyorum zaten bu şahsı. eski ev arkadaşım hatta. üstteki entry'le uyumlu ironik bi şeyler olsun diye yazdım.
    (cooler than jesus, 03.02.2007 00:28 ~ 00:29)
  4. inönü'den yazılacak siyah-beyaz entry'leriyle sözlüğü şenlendirecek yazar.*
    (altin kafesteki bulbul, 03.02.2007 00:28)
  5. çok seviyoruz, ailecek dinliyoruz. *
    (okuzcuk, 10.02.2007 01:00)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» kirk yillik yogurtcuyum boyle kase gormedim » bag evi » hinis in tarihi eserleri » bitki ismiyle baslayip hayvan ismiyle biten ask » the slow kill in the cold » iphone » coca cola » kagit uzerinde » soldier of fortune » pazarcik in tarihi eserleri » mevzuhal » iletisimin i sinden anlamayan mezun ogrenciler » bayburt un tarihi eserleri » ilber ortayli » antakya mozaik muzesi » cenin icinde cenin » bir allah bir fener bir de rus kizlar » cemisgezek in tarihi eserleri » coitus interruptus » abdullah gul un pelerin giymesi » diksiyon dersi veren dilsiz » 30 agustos koln almanya zirvesi » nizam i alem » para cokomel egrisi » sulama cihazi mantigiyla calisan erkek boynu » sony radio academy awards » ilginc dukkan isimleri » albaraka turk » sevgili oykuler a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa