atmosphere 

kapat
  1. ing atmosfer
    (undergrounder, 31.01.2007 03:49 ~ 03:50)
  2. 1997 de amerika'nın minneapolis şehrinde kurulan bi rap grubu, grubun dj'i ant ve mc'lik görevini üstlenen slug'dır. ilk albümleri overcast'la emo-rap veya emo-hop diye adlandırılan bi tarz yakalamışlardır, hip hop klişelerinden uzak olan bu albümün beraberinde büyük bi başarı ve hayran kitlesine de ulaşmışlardır.

hemen hepsi başarılı olan albümlerinden bazıları şöyledir;

you can t imagine how much fun we re having
    watch out
    seven s travels
    god loves ugly
    lucy ford
    overcast
    (undergrounder, 31.01.2007 03:51)
  3. yeni bir 4. nesil yazar.

tamam lan yedi yıllık kankam, açıklamayayım dedim, şimdi zan altında kalacak yavrucak. neyse, hoş geldin.*
    (gothic evil, 20.03.2007 20:11)

© 2008 - uludağ sözlük

feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur. yukarıda yazanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir.

» ananin tarihi eserleri » ogrenci komsularina yemek gonderen teyze » omer seyfettin » royal abjar » dugun sarkicisi » kacak yasamak » pertek in tarihi eserleri » hinis in tarihi eserleri » chatwalk ta bir yerde » yasatir miyim » the truth is out there » hayatinda hic starbucks a gitmemis insan » basliklari alt alta okumak » cumingsoon » it s gonna be me » zeynep onkaya » ayse arman » ask » cheap death » erkek adam converse giymez » abdullah gul un sovalye olmasi » ekin turkmen » butun altgecitlerin ve tunellerin aldattigi adam » ahmet mahir peksen » george wilson » sivilce » converse giyen turbanli » umut sarikaya » cildirma a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x y z 0 1 2 3 4 5 6 7 8 9 » sitemap » kısa