atmis 

kapat
  1. 60'ın doğru okunuşu ama yanlış yazılışı. doğrusu için doğruca (bkz: altmış)
    #577561 (the kene, 26.08.2006 00:21)
  2. (bkz: yok be abi atmamış.ofsaytmış.)
    #577567 (jakuzi, 26.08.2006 00:22)
  3. atmak fiilinin misli gecmis zaman kipinin ucuncu tekil sahis cekimi...
    #2838641 (kültürsüz dinazor, 14.01.2008 21:58)

© 2008 - uludağ sözlük

atmis başlığındaki tanımlamalar uludağ sözlük yazarları tarafından yapılmıştır. atmis ile ilgili tanımlamalar bulunmaktadır. yazılanların hepsi yalan olmakla beraber sadece uludağ sözlük yazarlarını bağlamaktadır. sitede yazanlar birinci dereceden el emeği göz nuru olup yürütülmesi durumunda iş bu kişi uludağ a tatile ıssız bir kulubeye davet edilecek 'ben içerdeyim gel canım nedir bu atmis nedir problem' denilip uludağ gazozuna ilaç konmak suretiyle etkisiz hale getirilecek ve sonra ibreti alem için bilimum dağ hayvanatına yem yapılacaktır. ayrıca soğuk içilmesi tavsiye olunur ve bundan doğabilecek bir boğaz tahribatı durumunda bana ne denilir. feci şekilde bir ek$i sözlük klonudur.

» ewentry » hittin savasi » antu com » takver » dersim » euroleague fantasy » 2008 2009 sampiyonlar ligi sampiyonu fenerbahce » homecoming » sinifta askiliklarin yaninda oturmak » gazi kars » kaos gl » kardese yapilan iskenceler » pur blanca » arsenik » luther » a » b » c » d » e » f » g » h » i » j » k » l » m » n » o » p » q » r » s » t » u » v » w » x » y » z » 0 » 1 » 2 » 3 » 4 » 5 » 6 » 7 » 8 » 9 » sitemap » kısa » serhat kars » kadin » kupe sag kulaga takilinca ibne olunmasi » fenerbahce nin zico dan kurtulmasi » durusma » ismail yk karizmasi » turkiye kurtlerindir » ben size savasmayi degil olmeyi emrediyorum » isaac promise » birinci batarya » kizilirmak suyu » aklimdan gecenler » the uffspring » ketoral sampuan » ruhun bedene galibiyetini kutlamak